• Weet u welke allergenen er in uw recepten voorkomen? En/of hoe u een eenvoudig een allergenenkaart kunt ontwikkelen?
  • Bent u op zoek naar een programma waarmee u eigen etiketten kunt creëren?
  • Krijgt u wel eens de vraag hoeveel calorieën uw brood/ijs/hamburger/etc bevat?

Het programma Easyetiket kan helpen.

De wetgeving rondom voedselinformatie is ingewikkeld. Met name voor het midden- en kleinbedrijf. Bent u de trotse eigenaar van een bakkerij, slagerij, cateringbedrijf, restaurant, broodjeszaak, poffertjeskraam of verkoopt u eigen gemaakte streekproducten? Bent u verantwoordelijk voor voedselveiligheid binnen een horecagroothandel, cateringbedrijf, schoolinstelling of ziekenhuiskeuken? U zult moeten voldoen aan de Europese richtlijnen rondom etiketteren, allergenenbeheer en voedingswaarden. Buro Cleijsen (als partner van team EasyEtiket) kan u daarmee helpen.

Onze missie is om u op een eenvoudige en efficiënte manier te helpen bij het voldoen aan de wetgeving. Belangrijker nog dan het voldoen aan de wetgeving, wij helpen u bij het verbeteren van de informatievoorziening richting uw klanten. Dit doen wij met een vast team van medewerkers. Daarnaast werken wij samen met geselecteerde partners in België, Frankrijk en Roemenie. De wetgeving geldt voor alle Europese landen waardoor EasyEtiket inmiddels al in 5 landen wordt gebruikt.

Kijk eens op www.easyetiket.nl