hygiënecode

Als u voldoet aan een hygiënecode voldoet u aan de wet.

Dat kost aandacht, u zult tijd en aandacht moeten geven om uw bedrijf volgens de richtlijnen van de code te laten werken.

Wij kunnen u hierbij helpen, naast de verplichtende elementen welke uitgevoerd moeten worden, beoordelen wij ook welke elementen uitgevoerd dienen te worden. Wat moet, maar wat niet hoeft kan. Dit bespaart u tijd in de dagelijkse werkzaamheden en verbeterd de bedrijfsvoering, omdat zaken gewoon geregeld zijn.

Als u vragen heeft, kunnen deze beantwoord worden. U heeft altijd de mogelijkheid om ons te bellen en uw vraag voor te leggen.

uw hygiënecode op maat samenstellen

Wij richten uw hygiënecodeop maat in. Op basis van u bedrijf worden de uitwerkingen gedaan om ervoor te zorgen dat er enerzijds aan de wet voldaan wordt, maar anderzijds ook dat werkzaamheden welke niet hoeven ook niet gedaan hoeven te worden. Dit met een deugdelijke onderbouwing, waarom niet, opdat latere vragen op correcte wijze beantwoord kunnen worden.

Of u er voor kiest om dit uw controles op papier bij te houden of online, is aan u. U bepaalt hoe u zaken wenst te registreren. Het werken volgens een hygiënecode is verplicht en wordt door de ondernemer vaak belastend en als administratieve rompslomp benaderd.

Het heeft altijd aandacht gehad, het voldoen aan wet- en regelgeving, maar meer dan voorheen zal dit aandachtspunt meegewogen gaan worden in beoordelingen. Niet enkel de keuringsdienst van waren, maar ook uw klanten hebben steeds hogere verwachtingen.

Inspecties

Indien gewenst, soms noodzakelijk vanwege wensen van klanten, uw bedrijf voorleggen voor een geaccepteerd controlesysteem. Bij een voldoende score wordt uw bedrijf ‘groen’. De inspectiegegevens worden uitgewisseld met het NVWA waarmee dit voor u als bedrijf een vermindering van bezoeken van het NVWA zou moeten opleveren.

We zetten de volgende stappen?

Onze ondersteuning zorgt niet enkel voor gemak, maar ook voor overzicht en een tijdsbesparing.
U heeft vragen, bel ons: 013 – 5400040 of mail ons info@burocleijsen.nl