Mijn naam is Rody Rovers, gespecialiseerd in het optimaliseren van processen.

Met ruim 15 jaar ervaring op financieel, operationeel en commercieel gebied bij diverse organisaties (o.a. ABN AMRO, Zuidzorg, Siemens), help ik ondernemers graag meer uit hun processen te halen en een solide basis te leggen voor groei en continuïteit. Met oog voor uw klanten, uw organisatie en goede dienstverlening op een integere wijze.

Voor directie en ondernemer ben ik een professionele sparringpartner die een bruggenbouwers rol tussen mensen, dienstverlening en processen vervult. Het oppakken van complexe zaken en ze razendsnel tot eenvoud brengen en vervolgens komen tot verbetering voor de lange termijn is mijn drive.

Dat kan worden bereikt door:
1. Focus aan te brengen in de visie en missie
2. Processen en systemen terug te brengen tot de essentie
3. Medewerkers zelf verbeteringen vorm te geven en trots te laten zijn op hun eigen prestaties
4. Concreet resultaat behalen op gebied van winst, klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en risicobeheersing

Qua persoon ben ik te typeren als een gedreven professional, die helder en direct communiceert. Ik help graag mensen groeien en beter functioneren door ze te coachen en mijn kennis en ervaring te delen.

Ik ben doelgericht, transparant en vorm een goed klankbord op alle niveaus binnen organisaties. Ik overzie situaties, belangen/gevoeligheden en weet hier goed mee om te gaan.

Hoe mooi het is om samen resultaat te behalen? Voor mij het mooiste wat er is!