Over ons

Ad

Niet altijd geroemd om mijn tact, maar duidelijk ben ik wel. To the point en sterk gericht naar het eindresultaat. Hierbij steeds oog voor het rendement van de klant wat uit de werkzaamheden welke we verrichten voort moet vloeien.
Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in managementsystemen heb ik van Aannemersbedrijven tot Ziekenhuisorganisaties mogen ondersteunen. Mijn werkwijze: “Veel aandacht voor het commerciële succes van de klant, waarbij de wensen van de klant centraal staan”.

We bewandelen de weg, maar begrijpen goed dat midden op de weg te blijven lopen niet altijd mogelijk is om. Af en toe is het noodzakelijk om via het fietspad weer op de weg te komen. Deze gedachte komt voort uit het feit dat niet alles kan. Een omweg is soms noodzakelijk. Maar wel dient een correcte en integere bedrijfsvoering voor ogen te blijven staan.

Rody

Mijn naam is Rody Rovers, gespecialiseerd in het optimaliseren van processen.
Met ruim 15 jaar ervaring op financieel, operationeel en commercieel gebied bij diverse organisaties (o.a. ABN AMRO, Zuidzorg, Siemens), help ik ondernemers graag meer uit hun processen te halen en een solide basis te leggen voor groei en continuïteit. Met oog voor uw klanten, uw organisatie en goede dienstverlening op een integere wijze.

Voor directie en ondernemer ben ik een professionele sparringpartner die een bruggenbouwers rol tussen mensen, dienstverlening en processen vervult. Het oppakken van complexe zaken en ze razendsnel tot eenvoud brengen en vervolgens komen tot verbetering voor de lange termijn is mijn drive.

Edith

Edith is onze veiligheidskundige (MVK), sterk werkzaam in de sloopwereld. Daar weet zij zeker haar mannetje te staan.

Neem contact met ons op